Idéen bag DeLight

“Da min datter begyndte at cykle til skole og sportsaktiviteter, så jeg ofte, at hun ikke tændte for sine cykellygter. Hun glemte desværre også at slukke dem igen, hvilket betød at jeg ofte skulle skifte batterier.”

En dag ringede hun fordi hun ikke kunne finde sin cykel. Efter lang tids søgen på skolen huskede hun at den var parkeret ved den anden bygning. Derfor tænkte jeg, at der måtte være en nemmere måde at finde cykler på.”

“Jeg så en mulighed for at udvikle en virkelig nyskabende cykellygte, der ville beskytte min datter, hendes cykel og gøre hendes færden på vejen mere sikker.”

“Jeg besluttede mig for at bringe cykellygten ind i det 21. århundrede.”

You lose it – We find it

Findrs teamet’s ambition er at gøre det muligt for dig at finde alle dine mistede ejendele. Gennem intelligente produkter ønsker vi at skabe et fællesskab af mennesker, der hjælper hinanden med at finde mistede ejendele.

Vi vil gerne give alle muligheden for at være en del af fællesskabet, som er med til at ændre den måde, vi alle passer på vores ejendele. Vi tror på, at de fleste mennesker har en reel vilje til at hjælpe hinanden.

Vores første svar på dette er DeLight cykellygten – en intelligent cykellygte med et væld af funktioner.