Slut med at miste din cykel

FIND

Med Flash & Find funktionen kan du få lygten til at blinke, så den bliver nemmere at spotte i det tætpakkede stativ på togstationen. Det er også muligt at tænde lygterne på afstand, så en mørk kælder lyses op.

RIDE

Forvandler din telefon til en sofistikeret cykelcomputer, der automatisk kortlægger din tilbagelagte rute. Apple Health og Google Fit integration kommer senere.

BREADCRUMBS

Når cyklen parkeres husker app’en automatisk lokationen. Med det integrerede Google og Apple kort guides du via den korteste vej tilbage til cyklen – så ikke flere glemte cykler der optager plads i cykelstativerne. 

DUSK TO DAWN

DeLight lygterne tænder automatisk, når det er lovpligtig lygtetændingstid. En række avancerede algoritmer udregner, det nøjagtige tidspunkt – som ændres afhængig af årstid og position i Danmark.

SEEN & SAFE

DeLight indeholder flere sikkerhedsfunktioner, for at sikre dig eller dine børn. Lygterne har konstant lysstyrke selv ved lav batteri, integrerede reflekser og baglygten har indbygget bremselys.

I København alene er der mere end 25.000 efterladte cykler, der står ubenyttet og optager plads i cykelstativerne. En stor del af disse cykler anslås at være stjålet eller bare rykket rundt og derfor ikke fundet af ejermanden.

Få din Delight til at vise dig vejen…

Tilslut din smartphone

App tilgængelig for både iOS og Android.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vi holder dig opdateret